4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Hammer en Vroomshoopse koppen

103× bekeken

DEN HAM/VROOMSHOOP - De Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop heeft van de Ommer kunstschilder Ger Marsman ± 20 portretten van mensen uit Den Ham (de meesten) en Vroomshoop kunnen lenen. Deze portretten zijn allen gemaakt tussen 1958 en 1962 in café v.d. Berg aan de Brink te Den Ham. Marsman heeft dat in zijn jonge jaren gedaan en had in genoemd café mooi de gelegenheid omdat de eigenaar een zwager van hem was. Bij de genoemde portretten staan enkele namen. Wij, bestuur van bovengenoemde vereniging, zijn natuurlijk nieuwsgierig wie daar allemaal zo knap zijn neergezet.

De portretten worden tentoongesteld in het Middendorpshuis in Den Ham. De openingstijden op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur. De portretten zijn vanaf woensdag 12 februari tot en met zaterdag 28 maart te bezichtigen. U bent van harte uitgenodigd.

  • Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›