4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Geef aan de Jantje Beton collectant van SJDH!

{image_text}

921× bekeken

DEN HAM - Van 13 t/m 25 februari 2017 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte vóór en dóór organisaties bij u in de buurt. In Den Ham lopen de vrijwilligers van Stichting Jongerenwerk Den Ham (SJDH), samen met jongeren, voor de Jantje Beton Collecte. Met de collecte is 50% van de opbrengst voor de clubkas en de andere 50% besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Jaarlijks worden er veel activiteiten georganiseerd bij Stichting Jongerenwerk Den Ham. De opbrengst van de Jantje Beton Collecte wordt bij SJDH gebruikt voor de kosten van deze activiteiten. De jongeren die meehelpen met de collecte ‘verdienen’ op deze manier dus zelf de activiteiten. Een prachtig voorbeeld van jongerenparticipatie!

Jaarlijks zetten ruim 40.000 collectanten van 1.500 organisaties zich in om tijdens de Jantje Beton Collecte extra geld op te halen voor hun clubkas. Met meer inkomsten is meer mogelijk. Zoals onderhoud, aanschaf en vervanging van materialen of de organisatie van activiteiten. Kom ook in actie voor buitenspelen en bewegen! Help mee en geef aan de collectanten!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl en www.jongerenwerkdenham.nl

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›