4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Expositie van Fotoclub Ommen in Den Ham

{image_text}

94× bekeken

DEN HAM - De Stichting Expositiehuis Den Ham heeft een bijzondere zomertentoonstelling met werk van de Fotoclub Ommen georganiseerd.
De leden van Fotoclub Ommen komen eens per maand bij elkaar. Iedere maand is er een maandthema, waarvoor foto’s worden gemaakt om te bekijken en om een top 3 uit te kiezen. Een bijzonder geslaagd maandthema was het fotograferen van bewust slechts één kleur in de foto. Dit leverde een prachtige verzameling foto’s op van vrijwel ieder lid van de fotoclub. Deze foto’s hebben we nu samengevoegd tot een bijzonder kleurrijke expositie. Tijdens de expositie kunt u vanuit specifiek aangegeven plekken in de expositieruimte het verloop van de regenboogkleuren heel duidelijk zien.

Workshop “Fotograferen-met-de-mobiel”
Daarnaast zullen enkele leden van de club - middels een korte workshop - tips en trucs geven voor het fotograferen met de camera. die je meestal bij je hebt, nl. de camera van je mobiel. Data, tijden, meer informatie en workshop-opgave verlopen via de website van de fotoclub: www.fotoclubommen.nl.

De expositie kunt u bezoeken in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.
De tentoonstelling is open tijdens de openingstijden van TTI: dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur in de periode 10 juli t/m 23 augustus.
Gratis toegang.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›