4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Expositie Kunstkring Westerhaar in “de Weemelanden” in Vriezenveen

165× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEEN - De Kunstkring Westerhaar verzorgt haar jaarlijkse expositie van werk van leden dit keer in verzorgingshuis "de Weemelanden" in Vriezenveen. Te zien vanaf 23 oktober aan de Koningsweg 24. Het werk bestaat uit onderwerpen die jaarlijks aan de orde komen tijdens de lesavonden. Dit keer zijn experimenten met mixed-media technieken te zien naast portretten.
Op de bovenverdiepingen hangt vrij werk. De tentoonstelling geeft een goed beeld van datgene wat de Kunstkring als doel heeft. Namelijk haar leden kennis laten maken met tal van vormen van technieken en vormgeving. Het getoonde werk laat zien dat op ieder niveau dit leidt tot prachtig werk.

Gevorderd of beginner, iedereen kan met de geboden hulp uit de voeten. Dit bewijst weer dat iedereen die het leuk vindt om te tekenen en te schilderen terecht kan bij de Kunstkring.

Er wordt ook werk van de jeugdleden getoond. De jeugdgroep, onder leiding van Gerlinde Vredeborg en Stefan Galavazy is zo populair dat er sinds vorig jaar een wachtlijst bestaat.

Voor beide cursussen, volwassenen en jeugd kan men zich opgeven via de website van de vereniging, www.kunstkringwesterhaar.nl
Deze website heeft een nieuw en eigentijdse make-over ondergaan. Martijn Borgers is daarvoor de drijvende kracht. Met hulp van bestuur en enthousiaste leden kan de Kunstkring volgend jaar vieren dat ze 45 jaar bestaat.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›