4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Expositie in het gemeentehuis van Twenterand in Vriezenveen.

{image_text}

1259× bekeken

VRIEZENVEEN - Het gemeentehuis van de gemeente Twenterand beschikt sinds kort over een echte expositieruimte. Deze bevindt zich in de hal van het gemeentehuis in Vriezenveen. De expositiewanden vormen een prachtige aanvulling op de vitrine voor klein 3-D werk. En daarnaast op de Digitale Kunstmuur waarop filmpjes te zien zijn van beeldende kunstenaars uit de gemeente Twenterand.

De spits wordt deze keer afgebeten door Esther Veerman. Deze kunstenares is de eerste die gebruik maakt van de nieuwe expositieruimte. Haar werk wordt sterk beïnvloed door haar persoonlijke omstandigheden. Misbruik in haar jeugd en latere auto-immuunziekte laten duidelijke sporen achter in haar werk. Angst en pijn duiken steeds op in de figuren die haar tekeningen en schilderijen bevolken. Esther werkt met zeer diverse materialen. Dat levert bij deze expositie een boeiende afwisseling op.

In de twee vitrines is mozaïekwerk van Thea Veenstra te bewonderen. Haar werk kenmerkt zich door het gebruik van organische vormen en vaak uitbundig kleurgebruik. Het plezier in het leven spat er van af. Daarin is het een mooie tegenhanger van de schilderijen van Esther. Samen laten ze de uitersten zien van het menselijk bestaan.

De tentoonstelling is nog enkele weken te zien, daarna verhuist ze voor 6 weken naar de bestuursvleugel.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›