4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

ZorgAccent biedt ‘Theater met een toefje zorg’ 2019/2020

11× bekeken

VROOMSHOOP - ZorgAccent organiseert voor het achtste seizoen met succes Theater met een toefje Zorg. Het nieuwe seizoen wordt ingeluid met de voorstelling UP. De onderwerpen zijn divers en de voorstellingen van Theater met een toefje Zorg hebben vaak iets te maken met het leven, gezondheid of nostalgie. Naast Theatervoorstellingen is er in 2020 een film opgenomen met in de hoofdrol Herman Finkers en Johanna ter Steege. ZorgAccent werkt samen met vier regionale theaters: ZINiN Theater in Nijverdal, het Parkgebouw in Rijssen, Het Punt in Vroomshoop, en Theater Hof 88 in Almelo. In Vroomshoop is de volgende voorstelling: 'Doet sneeuw pijn'.

Doet sneeuw pijn
Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar dit keer komt hij niet terug. Over een ondenkbaar verlies en de kracht om opnieuw te beginnen. Een monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het leven. Doet sneeuw pijn’ is gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink.
Theater: Het Punt in Vroomshoop. Datum: 2 juni 2020. Tijd: 20.00 uur

Kaarten kunt u bestellen bij Het Punt in Vroomshoop (0546) 705050. Geef bij uw telefonische reservering door dat u lid bent van ZorgAccent PLUS of lid bent geworden en u ontvangt op de theatervoorstellingen € 7,50

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›