4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Evangelisatiedienst m.m.v. ‘Gerdie & Combo ’

187× bekeken

VROOMSHOOP - Op zondagavond 23 april is er een Evangelisatiedienst in de Baptisten Gemeente ’t Lieniezer te Vroomshoop. De dienst begint om 19.00 uur. Gerdie & Combo zullen medewerking aan deze dienst verlenen. Deze band bestaat uit diverse leden. Zij hebben al vaak meegewerkt aan veel bijzondere diensten: homecoming- en themavieringen, worship- en doopdiensten. Ze zingen naast diverse opwekkingsliederen ook ander repertoire. Ze begeleiden zichzelf op o.a. gitaar, piano en bas. Zij geloven dat God hen de gave van muziek heeft gegeven. Zij willen Hem hiermee dienen door met hun muziek mensen te bemoedigen en God de eer te geven. De spreker van deze avond is Ds. Christiaan Vos.

U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in deze dienst. Na afloop van de dienst kan er nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen die deze bijzondere avond mee wil maken is van harte welkom in de Baptisten Gemeente ’t Lieniezer, Wingerd 10 in Vroomshoop. Aanvang: 19.00 uur.

  • Tijd: 19.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›