4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

EMMAÜSWANDELING IN ’HET VEENSCHAP’

85× bekeken

DAARLERVEEN - Donderdag 20 juni 2019 wordt een Emmaüswandeling gehouden voor wie de drukte van alledag even wil ‘ontvluchtten’ en zich wil laten inspireren door stiltemomenten, ontmoetingen en verhalen. Ontdek hoek leuk het is om met een groep mensen een mooie wandeling te maken! Op een ongedwongen manier nieuwe mensen leren kennen. In de wandeling van ±4½ kilometer zijn een aantal korte stops opgenomen.

Een Emmaüswandeling is een wandel-vorm naar het gebeuren in Lucas 24:13-35, op de avond van de dag van de opstanding van Christus.

We zullen tijdens de wandeling nadenken over ‘De kracht van het gebed’. Deze wandeling is een onderdeel van een DRIELUIK, want vrijdag 21 juni is het landelijk ‘De nacht van gebed’ van Open Doors en zondag 23 juni is het landelijk ‘Vluchtelingengebedsdag’ van Stichting Gave. Tijdens deze wandeling is er meer informatie over de ‘Nacht van Gebed’ en de ‘Vluchtelingengebedsdag’. We hopen - net als bij voorgaande wandelingen - velen te mogen ontmoeten! Het verzamelpunt is op de parkeerplaats van “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen, waar wij om 19.00 uur gezamenlijk vertrekken. Het is belangrijk om goede dichte schoenen aan te doen. Onderweg zullen we even pauzeren om wat te drinken.

Kosten: €2,50 per persoon, inclusief programmaboekje en koffie of thee na afloop.
Opgave uiterlijk maandag 17 juni via verspieders.express@gmail.com We zullen dan proberen zoveel mogelijk gezamenlijk naar het startpunt te rijden.

  • Tijd: 19:00 uur
  • Entree: €2,50 per persoon
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›