4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Eetmee in Twenterand

435× bekeken

TWENTERAND - Elke week kan er worden gegeten in één van de grotere kernen van de gemeente Twenterand. De maaltijden worden verzorgd door vrijwilligers die, samen met de kok iedere keer weer zorgen voor een betaalbare lekkere maaltijd. Eetmee Westerhaar en Vroomshoop hebben een nieuwe kok. Laat u verrassen en kom eten op één van de locaties van Eetmee Twenterand. Eetmee staat voor ontmoeting en samen eten in een ontspannen sfeer. Heeft u geen zin om alleen te eten, wilt u er even uit zijn met uw gezin, anderen ontmoeten? Schuif dan gerust aan bij één van de Eetmee kernen. Iedereen is welkom.

Eetmee vraagt € 5,- per persoon. Gezinsprijs: volwassenen betalen €5,- per persoon; daarbij zijn 2 kinderen (t/m 12 jaar) gratis. Vanaf 3 kinderen € 2,50 per kind. Bij Eetmee kunt u ook cadeaubon kopen om weg te geven.
Opgave is mogelijk tot 3 werkdagen voorafgaand aan de maaltijd. Telefoonnummer: 0546- 481456, te bereiken tot 13.00 uur! Opgave via de website: www.eetmeetwenterand.nl

De Eetmee data van september t/m december 2017 zijn:

Woensdag 6 sept., 4 okt., 8 nov. en 20 dec., Kultürhus in Westerhaar.
Dinsdag 12 sept., 10 okt., 14 nov. en 19 dec., restaurant Harwig in Den Ham
Maandag 18 sept., 16 okt., 20 nov. en 18 dec. in Het Punt in Vroomshoop
Maandag 25 sept., 23 okt., 27 nov. en 18 dec. in Grand café Seven in Vriezenveen. www.zorgsaamtwenterand.nl www.helpendehanden.zorgsaamtwenterand.nl

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›