4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Een avond vol verhalen bij DETO 70 jaar

{image_text}

213× bekeken

VRIEZENVEEN - Mensen vertellen verhalen, omdat ze zo betekenis kunnen geven aan hun ervaringen van de werkelijkheid. Verhalen verbinden. De verhalen zijn gebeurtenissen van onze voetbalclub DETO Twenterand. De club die ons bij elkaar brengt en waar we, ook buiten het voetbalspel om, veel meemaken. Mooie, vrolijke momenten, maar ook minder mooie en soms verdrietige.

Die verhalen willen we horen en vastleggen. Het wonderlijke is dat een goed verhaal een nieuw verhaal oproept. Een goed verhaal wordt geboren, een goed verhaal sterft nooit. Wat mensen overkomt, ook bij DETO, hen verwondert en verbijstert, zet aan tot vertellen. Verhalen uit de geschiedenis van lang of kort verleden mogen we niet vergeten.

De verhalen moeten wel realistisch zijn, dus niet fictief. Natuurlijk mag het wel aangedikt of geromantiseerd zijn. Ze kunnen informatief, humoristisch, spannend of misschien wel "geheim" zijn. In ieder geval willen we de verhalen niet voor onszelf houden. We willen deze juist delen met onze clubmensen om zo de ander mee te laten genieten. Door de verhalen kunnen we ook zaken beter onthouden, kunnen we verschillen overbruggen en kunnen nog dichter bij elkaar komen. Dat verbindt dus op een prachtige manier. Een goed verhaal zie je als het ware voor je. Het prikkelt je en verrijkt je fantasie en soms kun je je zo in anderen verplaatsen.


Deze avond wordt gehouden op vrijdag 22 juni in het clubgebouw. Een ieder die DETO een warm hart toedraagt is van harte welkom. Aanmelden kan via jubileum@deto.nl

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›