4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Dubbelconcert Kamerkoor Pro Musica in Den Ham

55× bekeken

DEN HAM - Op zaterdag 21 april a.s. geeft Kamerkoor Pro Musica zowel ’s middags als ’s avonds een concert in “De Fontein” te Den Ham. Samen met organist Gerrit Hoving voert het koor een gevarieerd en sfeervol programma uit met composities van o.a. Hassler, Bach, Mozart, Duruflé en Brewer.

Kamerkoor Pro Musica, opgericht in 2014, bestaat uit een enthousiaste groep zangers uit met name de regio noordoost Overijssel en uit Den Ham, waar het koor haar repetities heeft. Onder leiding van dirigent Rolf Drost leggen zij zich toe op stijlvolle uitvoeringen van inspirerende muziek vanaf de middeleeuwen tot in de twintigste eeuw, bij voorkeur op sfeervolle locaties. Zo hebben zij al concerten gegeven in Hellendoorn, Nijverdal, Hengelo, Raalte en Zwolle.
Gerrit Hoving studeerde orgel en kerkmuziek aan de conservatoria te Zwolle en Enschede bij resp. Theo Jellema en Gijs van Schoonhoven. Hij is als kerkmusicus verbonden aan de Grote of Oude Cyriacuskerk te Dalfsen, heeft een lespraktijk en concerteert regelmatig als solist of als begeleider. Tevens volgt hij een opleiding tot orgeladviseur.

Locatie: “De Fontein”, Marleseweg 15 in Den Ham Aanvang: 16.30 uur en 20.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar bij koorleden of te bestellen via promusica@outlook.com
€ 10,- in de voorverkoop, € 12,50 aan de zaal, € 5,- jeugd t/m 16 jaar Het bestellen van de kaarten kan tot vrijdag 20 april 2018.

  • Tijd: 16.30 uur en 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›