4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Dienst met vluchtelingen in Daarlerveen

246× bekeken

DAARLERVEEN - Op zondag 23 juni 2019 – aanvang 19.00 uur, is er een dienst met een bijzonder karakter in "De Schoof", Brugstraat 10, Daarlerveen n.a.v. de vluchtelingengebedsdag van Stichting GAVE. In deze dienst hopen wij ook vluchtelingen te ontmoeten en luisteren naar hun verhaal. We zingen bekende liederen en de muzikale begeleiding bestaat o.a. uit keyboard, trompet en dwarsfluit. Doe mee en heb lief!

Na afloop koffie/thee en ontmoeting. Ondanks lege handen, ondanks rauw verdriet en grote verschillen, toch de ander zoeken en liefhebben. Dat is wat Jezus ons leert en wat de opdracht van de kerk is. En het is precies wat vluchtelingen nodig hebben. Eén zondag per jaar bidden we samen voor mensen die gevlucht zijn. Het thema is ‘Bid mee en heb lief’. We willen u vragen om aan te sluiten bij dat gebed. Niet alleen voor de vluchteling in uw straat, maar ook voor de vluchteling die moet overleven in kamp Moria, in landen als Pakistan, of in kampen langs de Syrische grens. We bidden om hoop en moed voor al deze mensen. Maar ook om liefde en kracht voor ons zelf, om er te zijn voor de vluchteling en Jezus’ liefde te delen. Het gebedsboekje dat Gave hiervoor ontwikkeld heeft, helpt hierbij en wordt gratis aan de deelnemers uitgereikt. U komt toch ook? Weet u welkom!

  • Tijd: 19.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›