4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Daarles tentfeest met WK Kloep’m en Dance Meadow Party

{image_text}

214× bekeken

DAARLE - Het jaarlijks Daarles Tentfeest zal op vrijdag 22 september openen met het officiële Wereld Kampioenschap Kloep'm (kloep'm is met klomp'n an op de kniene kroep'm). Op het sfeervol aangeklede evenemententerrein in Daarle zal 20 jaar na dato het WK spektakel wederom los barsten. Met muziek van het bekende Nederlandstalige duo De Esperando's zal het een onvergetelijke avond worden. Zaterdag 23 september is er het dance-evenement genaamd Dance Meadow Party met DJ Thomas, Mike Marsman en Smally. Meer informatie en het laatste nieuws over het Daarles Tentfeest is te lezen op www.daarlestentfeest.nl en op de Daarles Tentfeest Facebookpagina.

Vrijdag 22 sept.: WK Kloep'm met De Esperando's
Precies 20 jaar na het eerste WK Kloep'm vond de organisatie het de hoogste tijd om dit spectaculaire onderdeel nieuw leven in te blazen. Kloep'm is met klomp'n an op de kniene kroep'm oftewel in het Nederlands, met klompen aan op de knieën kruipen. De bedoeling is om zo snel mogelijk over een baan(podium) van 20 meter te kruipen met de houten klompen aan. Er is zowel een dames- als een herenklasse en de eerste buitenlandse toezeggingen zijn al gedaan. Denk jij dat jij de eerste Wereldkampioen sinds lange tijd wordt? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten. De opgave zal starten op 1 juli. Er is beperkte deelname, dus wees op tijd want vol is vol. Tussen en na het WK Kloep'n zijn er optredens van het feest duo De Esperando's. De Esperando’s zijn “hot”. Zo traden ze op tijdens het Boerenrock festival en het Mega Piraten Festival in Borger. De mannen staan bekend om hun humor en enthousiasme en weten binnen no time de juiste sfeer te creëren! Een avondje Esperando’s betekent; gegarandeerd feesten! Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt met special effects en een te gekke lichtshow.

Zaterdag 23 sept.: Dance Meadow Party met optredens van DJ Thomas, Mike Marsman en Smally.
De Dance Meadow Party staat garant voor spectaculaire lichtshows, stampende beats, verrassende optredens, top DJ's en een gezellige ambiance. De avond zal worden geopend met het talent uit Daarle DJ Thomas. Daarna is er een optreden van Mike Marsman. Mike Marsman, een nieuwe naam in de scene, maar wel met de nodige ervaring. Zonder enige vorm van branding, draait Mike al in verschillende clubs in Nederland. Met zijn energieke, toch sexy house en eclectische beats laat hij de harten van zijn publiek sneller kloppen. Ook afgelopen jaar mocht de internationale ervaring niet ontbreken. Hij draaide aan de Spaanse Costa van Mallorca in Discotheek Veronica en in Duitsland op High Rise Festival. Naast Mike Marsman zal resident Smally de avond verder aan elkaar draaien. Met zijn jarenlange ervaring weet hij het publiek te vermaken en kan het niet anders dan een geslaagde avond worden.

Beide avonden is er wederom een gezellig buitenterras in festivalachtige sfeer. Nieuw dit jaar is een knusse buitenbar om de bezoeker buiten ook van dienst te zijn. De bekende bockworstenkraam is aanwezig en er is een hout gestookte barbecue aanhanger. Meer informatie en het laatste nieuws over het Daarles Tentfeest is te lezen op www.daarlestentfeest.nl en op de Daarles Tentfeest Facebookpagina.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›