4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Carla Reekers exposeert in bibliotheek Vriezenveen

{image_text}

275× bekeken

VRIEZENVEEN - Carla Reekers uit de gemeente Twenterand heeft een serie portretten uitgekozen met het thema ‘kleurrijk’ om te exposeren in de leeszaal van de bibliotheek.
Vanaf 1 oktober is de hele maand de vrolijke tentoonstelling te bewonderen van Carla Reekers. Ze werkt als apothekersassistente in het ZGT en is sinds 2006 begonnen met het schilderen.

Ze volgde diverse inspirerende lessen en workshops en heeft daardoor een eigen stijl gecreëerd. In deze laatste serie schilderijen staat de vrouw centraal. Ze heeft gebruik gemaakt van ‘mixed media’ en kan daardoor haar fantasie de vrije loop geven.

Op dit moment hangt er ook een schilderij in de Peddemorsboerderij te Vriezenveen vanwege de expositie ‘eigen werk van amateurkunstenaars’ en exposeert ze in het Juttersmuseum in Callantsoog.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›