4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Cabaretier Roel C. Verburg in ‘Black Piano’ Vriezenveen

{image_text}

64× bekeken

VRIEZENVEEN - Op uitnodiging van Theater Turf treedt vrijdag 20 april in ‘Black Piano’ aan de Kanaalweg Noord 1 in Vriezenveen op cabaretier Roel C. Verburg. Als één van de weinige comedians van Nederland weet Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Bij de meeste cabaretiers vormen de liedjes vaak een rustpunt, maar bij hem gaan de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Bijvoorbeeld zijn lied ‘Opa van mezelf’ schetst een hilarisch beeld van een tegenwoordig mogelijke gezinssituatie, waarbij het een kwestie is van goed opletten, anders ontgaat je de –overigens helemaal kloppende- gezongen verhaallijn volledig. Maar dat is waarschijnlijk ook de bedoeling van de cabaretier: karikatuur maken van zaken die theoretisch mogelijk zijn.

Op de radio was Roel C. Verburg al wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht. Tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij onder meer op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht en recent was hij de vaste gast van Howard Komproe’s onelinerprogramma Padoem Patsss.

Naast twee avondvullende theatertournees speelde Verburg ook nog in ontelbaar veel kroegen, poppodia, theaters en concertzalen, alsmede meerdere malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam. Tot nu toe bracht Roel C. Verburg twee CD’s uit: ‘Liedjes Voor De Kater‘ en ‘Het Gele Album‘.

Genoeg informatie dus om deze avond van de lach te noteren in de agenda.
Entreekaarten kosten € 10,00 per persoon. Via www.theaterturf.nl zijn ze te reserveren. Maar ook aan de zaal zijn kaarten te krijgen.
Aanvang 20.00 uur.

  • Tijd: 20.00 uur
  • Entree: € 10,-
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›