4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Bos Food & Drinks Festival in Daarle

106× bekeken

DAARLE - Zo langzamerhand kan het aftellen beginnen! Op zaterdag 23 juni 2018, in het knusse dennenbos aan de Haarweg in Daarle, vindt het ’n Bos Food & Drinks Festival voor het eerst plaats. Dit bos zal van 14.00 tot 21.00 uur geheel in festivalstijl aangekleed zijn. Het evenement wordt georganiseerd door ondernemingen ’n Zich en ASociaal zijn. Food, drinks, lifestyle products, music en dance staan centraal.

In het knusse bos hoopt de organisatie een sfeervol, betaalbaar en onvergetelijk festival neer te kunnen zetten. Op de open plekken die hier en daar te vinden zijn in het bos worden zitplekken gecreëerd waar bezoekers kunnen smullen van al het lekkers dat de foodtruckers en food standhouders te bieden hebben.

Ontdek al wandelend het gevarieerde aanbod van food. Blijf even staan voor de Commer Pb2500 truck uit 1969 waaruit diverse soorten vers bereide koffies geserveerd worden. Caribisch food als starter kan een goede keuze zijn. Eenmaal aangekomen bij de BBQ area, wordt vol passie en enthousiasme vlees in American Style op een gave Smoker/BBQ bereid. Liefhebbers van kip kunnen de maag vullen bij de opvallende Dodge W200 truck uit 1977. Met name Indisch eten is vanuit deze truck te verkrijgen. Genieten van een biertje, wijn of fris kan bij het speciaal aangelegde terras. Voor ‘de kleintjes’ is er een exclusieve ranjabar, ook kunnen ze snoepen van overheerlijke pannenkoeken (uiteraard mag/kan iedereen hiervan snoepen, ongeacht leeftijd). Als desserts staan zuiveltoetjes, zoals hangop en vanillevla, en ijs op het menu.

Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan hebberigmakende, mooi uitgestalde (lifestyle) producten van lokale ondernemers. Daarnaast kunnen de kleintjes meedoen aan een speurtocht, kleuren, spelen in het bos en/of relaxen in een hangmat. Om 16.30 en 18.00 uur staan er streetdance demo’s gepland. Verder is er overal in het bos muziek op de achtergrond te horen. In de avonduren zal er rondom een knisperend kampvuur gitaar worden gespeeld, akoestisch. Hierdoor probeert de organisatie het festival een subtiele muzikale omlijsting mee te kunnen geven.

Om het festival toegankelijk te maken, is het bos aan de Haarweg 1S in Daarle gratis te betreden en zijn er geen parkeerkosten. Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes rondom ’n Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebookpagina van het festival.

  • Tijd: van 14.00 uur tot 21.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›