4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

BOOST zet drie predikanten op één podium

{image_text}

73× bekeken

DEN HAM – Na twee succesvolle edities zal op Tweede Pinksterdag opnieuw het BOOST Gospel Festival georganiseerd worden. Op maandag 10 juni vindt de derde editie plaats rondom de Zandstuve. “BOOST wil verbinden”, aldus de organisatie. Sprekend voorbeeld hiervan is dat de openingsdienst geleid zal worden door drie predikanten van drie verschillende kerken.

BOOST voorziet in de groeiende behoefte naar laagdrempeligheid en meer onderlinge verbinding onder christenen en geïnteresseerden. Het ‘neutrale’ terrein van de Zandstuve leent zich uitstekend voor een laagdrempelig festival zoals BOOST. “Niet alleen kerkgangers, maar ook een veel breder publiek komt naar BOOST”, aldus Jerry Blekkenhorst – een van de initiatiefnemers. Achter de schermen wordt er volop samen gewerkt met lokale kerken en gemeenten, maar minstens zo belangrijk zijn de vele ondernemers en vrijwilligers die het festival mede mogelijk maken. BOOST heeft inmiddels een breed draagvlak gecreëerd. “Dit brede draagvlak helpt ons om te kunnen blijven vernieuwen en opnieuw een groot evenement te realiseren”.

Grote gospelnamen
BOOST Gospel Festival biedt ook dit jaar weer een aansprekend programma voor een breed publiek. Van bekende gospelnamen als Matthijn Buwalda en Damascus, tot een praiseband van lokale muzikanten, er staat voor elk wat wils op de podia. “We proberen verrassend te programmeren, zodat er voor jou als bezoekers de hele dag door wel iets van je voorkeur te vinden is”, zegt Jordi Voort. “Wij zijn ook heel erg blij dat er dit jaar twee bands speciaal voor ons festival over komen vanuit de UK.”

Teen Area
Tweede Pinksterdag is een echte gezinsdag, wat ook blijkt uit het publiek dat jaarlijks naar BOOST komt. Naast de bestaande Kids Area introduceert BOOST dit jaar een speciale Teen Area. “Tieners zijn een doelgroep die we heel graag willen bereiken”. In samenwerking met het lokale jongerenwerk wordt er gezorgd voor playstations, tafelvoetbal, een graffiti-workshop en een heuse panna-kooi. Voor meiden zijn er speciale beauty activiteiten. BOOST is hiermee een festival voor jong en oud.

Gratis toegang
Het festival wil zo laagdrempelig mogelijk zijn. Daarom is de toegang gratis. “Het is een hele uitdaging om dit elk jaar weer te realiseren, maar we mogen gelukkig rekenen op een grote hoeveelheid vrijwilligers en een groep bedrijven en kerken die het festival ondersteunen”, zegt Mark Nieuwlaar. Het festival wordt 10 juni van 10.00 tot 19.00 uur gehouden op het terrein van de Zandstuve aan de Dennenweg in Den Ham.

  • Tijd: van 10.00 uur tot 19.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›