4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Bijbelquiz in “De Schoof” te Daarlerveen

{image_text}

118× bekeken

DAARLERVEEN - Donderdag 9 november 2017 zal in “De Schoof”, Brugstraat 10 de jaarlijkse Bijbelquiz worden gespeeld. Dit jaar is de quiz voor de achtste keer in “De Schoof” te Daarlerveen. Ieder jaar zijn de Bijbelquizzen een groot succes. De quiz is weer mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes. Goed voor een avondje ontspanning en leren rondom de Bijbel! De avond begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Toegang is gratis. Wel is er een collecte!

De quiz bestaat uit een aantal rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning! Welk team of individuele speler scoort dit jaar het hoogst? Wie gaan er naar huis met een leuke prijs? Iedereen ontvangt een goed gevulde goodiebag.

U kunt individueel meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen. Ook dit jaar kunnen er weer teams van drie personen aan meedoen. Dit kan een vereniging zijn, of een vriendengroep, een buurtvereniging, als groep van de kerk, als gezin of je vraagt twee personen en je bedenkt een leuke naam voor je team. Vrouwengroep ‘Servio’ & Team Bonthuis deden vorig jaar met twee teams mee. Diverse spelers kwamen uit omliggende plaatsen naar Daarlerveen. Kortom, iedereen kan en mag meedoen met deze leuke en gezellige avond. Met uw aanwezigheid en deelname zal het weer een prachtige avond worden.

Teams kunnen zich tot maandag 6 november 2017 opgeven bij Roelof Hekman (telefoon: 0546-643151)
Meer informatie op www.pgdeschoof.nl

  • Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›