4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Avond van gebed voor de vervolgde kerk in Daarlerveen

146× bekeken

Diverse mensen in de Bijbel bidden ’s nachts. De Heere Jezus trok zich terug om de hele nacht te bidden (Lucas 6:12). Paulus en Silas gingen om middernacht in de gevangenis in gebed (Handelingen 16:25) en de gemeente van Petrus bleef ’s nachts vol vuur bidden toen Petrus gevangen zat (Handelingen 12:5) Zij vonden de nacht bij uitstek geschikt om zich tot God te wenden. Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolg omdat ze geloven in de Heere Jezus. Zij vragen keer op keer gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed (nacht van vrijdag 21 juni op zaterdag 22 juni) op diverse locaties in Nederland. Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika of Mojtaba uit Iran?

Een mooi vervolg om elkaar – na de Week van Gebed in januari – weer te ontmoeten. D.V. Vrijdag 21 juni 2019 houden we een Avond van Gebed in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen. We beginnen om 19.30 uur (tot 20.30 uur). Naast GEBED voor de vervolgde kerk is er SAMENZANG, BIJBELLEZING en FILMPJES van OPEN DOORS. Na afloop is er koffie/thee met iets erbij en we praten nog even na.

Open Doors roept iedereen op om te investeren in deze Avond van Gebed voor de vervolgde kerk, want gebed maakt deuren open! Het is waardevol dat u speciaal vandaag de tijd neemt om voor uw vervolgde broers en zussen te bidden. Voor de deelnemers is er een gratis boekje van Open Doors. U komt tocht ook? Weet U welkom.

  • Tijd: van 19.30 uur tot 20.30 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›