4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

10e Ouderenmiddag met ‘De Kakelkontjes’

{image_text}

163× bekeken

DAARLERVEEN - In november 2013 begonnen de beide kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” Daarlerveen, in samenwerking met ‘Welzijn Ouderen Daarlerveen’ met de eerste ouderenmiddag. Met één vergadering was het stramien en de rode draad van dit 1+1=2 succes geboren. Twee ouderenmiddagen per winterseizoen – in november en februari – worden steeds door 80 á 100 mensen bezocht. Inmiddels zijn de ouderenmiddagen in Daarlerveen en omstreken een begrip en komt de 10e editie eraan. Op woensdag 7 februari 2018 willen wij dit graag met u vieren.

Het is weer een initiatief van “De Schoof” en “De Kruiskerk”, in samenwerking met ‘Welzijn Ouderen Daarlerveen’. We hopen weer veel ouderen te ontmoeten. Maar ook mensen die nog jong(er) zijn: meer dan welkom bij ‘DE KAKELKONTJES’. Dit cabaret gezelschap zal ons in het dialect vermaken met leuke sketches en liedjes. Het belooft een fantastische 10e editie te worden.

De Kakelkontjes uit Eibergen komen op woensdag 7 februari 2018 in “De Kruiskerk”, Kerkstraat 1 te Daarlerveen. Aanvang: 14.00 uur. Er is koffie/thee en iets lekkers erbij. Dit alles voor een vrije gift. Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over de ‘ouderenmiddagen’ bij Roelof Hekman, tel. (0546) 643151.

  • Tijd: 14.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›