4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

{image_text}

Iedereen met oud papier is weer welkom op zaterdagochtend 7 april tussen 9 en 12 uur bij de papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. De mannen van het koor staan daar klaar om uw papier in ontvangst te nemen.
Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier ook kwijt in onze twee vaste containers:

- Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.
- Op het terrein van de Larcom (tussen de studio van DeltaFM en de brandweerkazerne), aan de Karel Doormanlaan 5. Daar kunt u gedurende kantoortijden terecht.

  • Tijd: van 09.00 uur tot 12.00 uur

Toneelavond van De Loupe uit Den Ham

DEN HAM - Toneelvereniging “de Loupe” is druk bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe toneelstuk, dat op zaterdag 7 april, vrijdag 13 april en zaterdag 14 april 2018 opgevoerd zal worden. Plamuren is plamuren heet deze klucht die weer vol zit met leuke grappen, komische situaties en verwarringen. Onder leiding van regisseur Lex Berends worden de laatste voorbereidingen getroffen om alle bezoekers een geweldige avond vol plezier te bezorgen.

  • Tijd: 20.00 uur

Vijfde editie Mannenevent

VRIEZENVEEN - Sinds lange jaren lezen een aantal vrouwen uit Vriezenveen dezelfde boeken met na afloop een boekbespreking, de naam van deze dames groep is: Literaire vrouwen leeskring genootschap Vriezenveen opgericht door Marijke de Wit. De boeken die de dames lezen zijn heel divers. Iedere keer zoekt een dame een boek uit en dat wordt gelezen en besproken. Aangezien de mannen op die avond vaak alleen thuis zijn ontstond er het idee om met elkaar gezellig te maken onder genot van een hapje en drankje ieder keer weer bij iemand anders thuis ook werden er educatieve uitstapjes gemaakt naar bedrijven en instellingen en als hoogtepunt van het jaar was het gezamenlijke kerstdiner iedere keer bij iemand anders thuis waar iedereen een gang voor zijn rekening nam.

  • Tijd: 18.15 uur

Groninger troubadour sluit theatertour en -seizoen af in Twenterand

{image_text}

VROOMSHOOP – Herkenbare liedjes en verhalen over stress, verlies, vaderschap, ouder worden en liefde. Thema’s die allemaal voorbij komen in Tachtig Tammo, de eerste solo-theatertour van troubadour Jan Henk de Groot. Op zaterdag 21 april 2018 zal De Groot mensen in Het Punt kennis laten maken met Platenzaak ‘Evelyntje’, jeugdliefde ‘Janine’, het therapeutische ‘Vuurtje kieken’ en het zoeken naar ‘Evenwicht’. Maar ook 'Mamme van Michel', ‘Dubbelcassettedeck’ en ‘Kielsterachterweg’ van het album ‘Weerom’, waar hij de Dagblad van het Noorden streektaalprijs voor ontving, komen voorbij. Twenteranders kunnen zich opmaken voor een avond met mooie liedjes en anekdotes!

  • Tijd: 21.00 uur

Iers concert in Witte kerkje Den Ham

{image_text}

DEN HAM - Op zaterdag 21 april wordt er om 20:00 uur een concert georganiseerd bij het witte kerkje in Den Ham. In de kerk zal een prachtig sfeervol Iers concert worden gegeven door Merain.

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›