4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Toneelavond Oranjevereniging Vroomshoop met Toneelvereniging Elck wat wils

{image_text}

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop haalt voor het tweede jaar op rij de toneelvereniging Elck wat Wills uit Hoogenweg naar Het Punt. De toneelvereniging speelt de klucht ‘Dan jodel je niet meer’ van Otto Schwartz en Georg Lengbach. Deze komische voorstelling is op vrijdag 30 november om 20.00 uur in het theater van Activiteitencentrum Het Punt. Er is een voorverkoopavond op woensdag 31 oktober om 19.00 uur in Het Punt. De kaarten zijn ook te koop bij Oranjevereniging Vroomshoop.

  • Tijd: 20.00 uur

Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Iedereen met oud papier is weer welkom op zaterdagochtend 1 december tussen 9 en 12 uur bij de papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. De mannen van het koor staan daar klaar om uw papier in ontvangst te nemen.
Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier ook kwijt in onze twee vaste containers:

- Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.
- Op het terrein van de Larcom (tussen de studio van DeltaFM en de brandweerkazerne), aan de Karel Doormanlaan 5. Daar kunt u gedurende kantoortijden terecht.

  • Tijd: van 09.00 uur tot 12.00 uur

Cabarettalent Tom Lash brengt Onder Voorbehoud naar Twenterand

VROOMSHOOP - Zaterdag 1 december. Het Punt geeft de microfoon aan een geboren Hagenees. Onder Voorbehoud, dat wel. Want zo heet de show van cabaretier Tom Lash. Hét talent dat al op zijn 18e in de finale stond van het grootste cabaretfestival van Nederland, met voorgangers als Guido Weijers, Ilse Warringa, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen en Herman Finkers. Zijn show is door het Overleg Kleine Theaters Overijssel (OKTO) aangemerkt als ‘Talent’, en wordt zodoende mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Maak als begin van de feestelijke decembermaand in eigen Twenterand kennis met dit grote Haagse cabarettalent.

De Handicamper komt in Daarlerveen

{image_text}

DAARLERVEEN - In de week 20 tot 26 januari 2019 is de jaarlijkse collecte van Stichting Handicamp, die dit jaar 30 jaar bestaat. De volledig op mindervaliden aangepaste reuzencamper komt naar Daarlerveen om de collecte in Daarlerveen en Daarle te ondersteunen. Op zaterdag 15 december van 10.00 tot 14.30 uur – tijdens de voedselinzameling van de Gemeente Groei Groep Daarlerveen en de Alpha Groep Daarlerveen voor de voedselbank Hellendoorn – staat de camper op het kerkplein van “De Schoof”, Brugstraat 10 in Daarlerveen. De camper kan bezichtigd worden en er zijn mensen aanwezig die uitleg kunnen geven over de camper en de manier van reizen met de camper. Het reisprogramma is aanwezig en ook de mogelijkheid om de camper als groep te gebruiken wordt uitgelegd.

  • Tijd: van 10.00 uur tot 14.30 uur

Samen voor de Voedselbank in Daarlerveen

{image_text}

DAARLERVEEN - De Gemeente Groei Groep Daarlerveen en de Alpha Groep ”De Kruiskerk”/”De Schoof” organiseren voor de 5e keer een Do-Event. Basisschool “De Veenbrug” doet ook weer mee. RTV Oost coördineert voor de laatste keer deze actie. In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn gaan we in Daarlerveen op zaterdag 15 december 2018 zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

  • Tijd: van 10.00 uur tot 14.30 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›