4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Mindful Opvoeden

{image_text}

VRIEZENVEEN - Het opvoeden van kinderen is prachtig, maar kan ook behoorlijk stressvol zijn. Soms wil je gewoon wat meer rust in je gezin en heb je de wens dat drukke momenten soepel verlopen. Een Mindful Opvoeden training leert je hoe je met de stress in de opvoeding kunt omgaan.

• We zijn net een bedrijf thuis; het loopt volgens planning maar toch voel ik me gejaagd”
• “Als mijn dochter zich nogmaals wil verkleden terwijl we weer bijna te laat zijn, ontplof ik”
• “De slechte cijfers op het rapport van mijn zoon zijn een dagelijks onderwerp van gesprek”

  • Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur

Lady’s Event Westerhaar

WESTERHAAR - Op vrijdag 2 november wordt een Lady's Event gehouden in de Hervormde kerk aan de Hoofdweg 166 te Westerhaar.
Het thema is “Het oog wil ook wat“ en de avond begint om 19.30 uur. De koffie staat om 19.15 uur al klaar!
De spreeksters zijn Erna Veninga-Mulderen Desiree Adam-Vaassen (Pearle)

  • Tijd: 19.30 uur

Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Iedereen met oud papier is weer welkom op zaterdagochtend 6 oktober tussen 9 en 12 uur bij de papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. De mannen van het koor staan daar klaar om uw papier in ontvangst te nemen.
Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier ook kwijt in onze twee vaste containers:

- Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.
- Op het terrein van de Larcom (tussen de studio van DeltaFM en de brandweerkazerne), aan de Karel Doormanlaan 5. Daar kunt u gedurende kantoortijden terecht.

  • Tijd: van 09.00 uur tot 12.00 uur

Natuurwerkdag

TWENTERAND - Dit jaar staat de Natuurwerkdag op 3 november in het teken van ‘Groen en gezondheid’. Steeds meer mensen weten dat bewegen en groen om je heen een positieve weerslag heeft op je algehele gezondheid. Combineer deze twee en je geeft daarmee niet alleen jezelf een boost, maar ook het landschap. Dit jaar organiseert Landschap Overijssel naast de ‘standaard’ locaties ook een aantal bijzondere locaties. Bijvoorbeeld plog-locaties, een mantelzorglocatie, een speciale single-locatie en een locatie voor mensen die minder goed te been zijn. Landschap Overijssel wil hiermee laten zien dat groen belangrijk is voor iedereen en hier zoveel mogelijk in faciliteren. Meld je alleen, of samen met buren, vrienden, familie of collega’s aan op www.natuurwerkdag.nl voor een locatie bij jou in de buurt! De Natuurwerkdag wordt lokaal mede georganiseerd door IVN, KNNV, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en andere groene (vrijwilligers) organisaties in Overijssel.

Muzikale cruise rond de wereld met De Harmonie Vroomshoop

VROOMSHOOP - Na het slotakkoord van een prachtig concert aan het begin van de vakantie op de camping De Beerze Bulten werden er al ideeën aangedragen voor het thema van het traditionele najaarsconcert. Na de vakantie werd het door de dirigent en concertcommissie samengestelde programma enthousiast door het orkest ontvangen. De muziekkeuze kwam op de lessenaar en het instuderen van de diverse stukken kon beginnen.

  • Tijd: 19.00 uur

Dubbelconcert Russisch Vocaal Ensemble en Gospelkoor Vision

{image_text}

ALMELO - Het Russisch Vocaal Ensemble uit Almelo en het Gospelkoor Vision uit Vriezenveen verzorgen op zondagavond 4 november een prachtig concert in De Bleekkerk in Almelo.
Het Russisch Vocaal Ensemble, onder leiding van Nadja Fedosova, zingt à capella Byzantijnse liederen uit de Russisch orthodoxe liturgie alsmede volksliederen uit Oost Europa.
Het Gospelkoor Vision, onder leiding van Jan Leemhuis, zingt Nederlands- en Engelstalige liederen, zoals gospels, ballads en popsongs.

  • Tijd: 19.30 uur

Dat opvoeden is soms ook verrekte lastig!

WESTERHAAR - Voel jij je ook wel eens met de rug tegen de muur gezet? Lijkt het alsof jij de meest strenge ouder bent? Wil je in gesprek met je kind of een jongeren over seks, drugs of de smartphone en denk je HOE DAN?! Deze vragen en meer komen aan de orde tijdens onze informatieavond op dinsdag 6 november in De Klaampe in Westerhaar.

  • Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur

Dag van de Mantelzorg in Den Ham

DEN HAM - Vrijdag 9 november vieren we de Dag van de Mantelzorg in Den Ham! Deze dag worden alle mantelzorgers in het zonnetje gezet en verwend. Hét moment voor de gemeenschap om erkenning en waardering uit te spreken voor alle taken die zij verrichten.
Burgemeester A. v.d. Kolk en Wethouder M. Paters zijn aanwezig om dit ook te doen. Mantelzorg doe je samen! (Intensief) zorgen voor de ander kan men vaak niet alleen, je hebt anderen nodig. Niet alleen directe familieleden, maar ook buren en vrienden zouden oog moeten hebben voor mantelzorgers. Een keer vragen: “Hoe is het met jou” en niet alleen maar vragen naar de verzorgende. Een luisterend oor hebben is maar een kleine moeite, maar geeft een groot gevoel van gehoord te zijn als mantelzorger.

  • Tijd: van 17.00 uur tot 20.30 uur

Wijn- en wildproeverij in samenwerking met het Twentsch Wijnhuis.

{image_text}

DEN HAM - De wijn- en wild jubileumproeverij is een evenement van De Zandstuve en het Twentsch Wijnhuis, waar een unieke kruisbestuiving tussen wijn en spijs centraal staat en waarbij enkele gerenommeerde wijnproducenten live aanwezig zijn. Dit alles in de sfeervolle setting van de Zandstuve in de bossen nabij Den Ham en met muzikale omlijsting. Wat kunt u verwachten?

  • Tijd: van 16.00 uur tot 20.00 uur

Badminton Twenterand organiseert 23e buurttoernooi in Den Ham

DEN HAM - Op dinsdagavond 13 en 20 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 23e keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›