4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Koekactie ZPC De Zandstuve Vroomshoop

{image_text}

VROOMSHOOP - Op zaterdagmorgen 6 april, vanaf 09.30 uur, houdt Zwem- en Poloclub de jaarlijkse koekactie in Vroomshoop. De leden van ZPC De Zandstuve komen met de bekende én heerlijke ontbijtkoeken langs uw deur.
Prijs: 1 ontbijtkoek: 2 euro, 2 ontbijtkoeken: 3.50 euro.

Hiermee steunt u Zwem- en Poloclub de Zandstuve, leg uw portemonnee vast klaar!

  • Tijd: 09.30 uur

Kinderpraise Vriezenveen ‘Post van God’

VRIEZENVEEN - Zondag 7 april is er een gloedje nieuwe kinderpraise. Onze Vriezenveense Praiseband Evidence zal voor de muziek en het verhaal zorgen. Het thema is Post van God. De praise is zoals gewoonlijk van half 7 tot half 8 in de Grote Kerk te Vriezenveen.
Toegang is gratis, er is een collecte voor de onkosten van de praise. Be there voor weer een toffe praise en Hem te loven en prijzen!

  • Tijd: van 18.30 uur tot 19.30 uur

Palmpasenoptocht Vroomshoop

{image_text}

VROOMSHOOP – Na een jaar overgeslagen te hebben, keert op vrijdag 12 april de Palmpasenoptocht terug in Vroomshoop. De Palmpasenoptocht was jarenlang een traditie in het kanaaldorp, maar de belangstelling onder kinderen en ouders nam tijdens de laatste edities behoorlijk af. Eerder werd de Palmpasenoptocht gehouden op een zaterdag, maar nu kiest de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop voor de vrijdag.

  • Tijd: 19.00 uur

Handen Uit De Mouwen Handy fair in Vroomshoop

VROOMSHOOP - Jongeren van Handen Uit De Mouwen (H.U.D.M.) gaan in de meivakantie helpen bij verschillende projecten in Zeeland. Denk daarbij aan het Leger Des Heils, St. Voedselbank en Present Walcheren. Hier zijn kosten aan verbonden. Vandaar dat d.m.v. deze actiedag, zoveel mogelijk geld wordt ingezameld.
De activiteiten zijn: vette fotoshoot (opgeven kan ter plaatse),schminken & spelletjes voor kids, een happy Handy fair met koffie/thee en wat lekkers, een heerlijke hamburgers- & broodjescorner enz. Voor elk wat wils! Save the date voor dit epic evenement! Graag tot 13 april. Be there!

  • Tijd: van 13.00 uur tot 17.00 uur

“Paasviering” Westerhaar

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - De vrouwengroepen van de plaatselijke kerken in Westerhaar organiseren weer een gezellige en muzikale “Paasmiddag” voor alle ouderen en alleenstaanden uit ons dorp. Deze middag is op dinsdag 16 april en begint om 15.30 uur.
Na de “Paasviering” is er een gezamenlijke broodmaaltijd. U bent allen van harte welkom in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg te Westerhaar !

  • Tijd: 15.30 uur

Chr. Mannenkoor Vroomshoop zingt Passiestonde in Geesteren en Vroomshoop

{image_text}

GEESTEREN/VROOMSHOOP - Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop houdt in 2019 weer twee keer een Passiestonde, net als vorig jaar in Geesteren en Vroomshoop. Dit concert omvat muziek en zang die helemaal past in de Stille Week voor Pasen. Dirigent en pianist Gezinus Veldman, de bedenker van de Passiestonde, wordt dit jaar muzikaal terzijde gestaan door Hilde Drees op fluit. Zij is als muziekdocent verbonden aan de Kaliber Kunstenschool in Hengelo.

Het mannenkoor zal samen met Hilde Drees een uur lang passiemuziek ten gehore brengen, zoals ‘Midden in de dood’, een stuk op tekst van Muus Jacobse en op muziek van Gezinus Veldman. Ook worden vier delen uit de bekende Messe no. 5 van Charles Gounod gezongen. In een samenspel tussen piano en fluit hoort de bezoeker ‘Blijf bij mij Heer’. Vlak voor een indrukwekkende stilte halverwege de Passiestonde zingt het koor ‘In manus tuas Pater’. De Passiestonde eindigt na een uur met het krachtige ‘Non nobis domine’ van Dwight Gustafson.

  • Tijd: van 20.30 uur tot 21.30 uur
  • Entree: € 5,00

Samen op weg naar Pasen met de Passie 2019

{image_text}

ALBERGEN - Dit jaar zal de Passie van de Pancratius Parochie plaatsvinden op Goede Vrijdag 19 april in Albergen. Tijdens de Passie gedenken we Jezus van Nazareth op zijn kruisweg. We staan stil bij gebeurtenissen uit het lijdensverhaal en vertalen deze momenten naar ons leven en deze tijd.
Deelnemers kunnen kiezen uit twee mogelijkheden:

  • Tijd: 19.00 uur

Nieuw outdoor-evenement bij Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG – In de voorzomer van 2019 krijgt Hardenberg een nieuw outdoor-evenement: Fest-Event. De locatie van Fest-Event is het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. “Dit nieuwe evenement is een beurs, evenement en dagje zomers genieten in één. Er zijn onder andere foodtrucks, livemuziek, kinderanimatie en kleine winkeltjes in de vorm van witte pagodetenten waar geshopt kan worden. We creëren een relaxte sfeer waar bezoekers ongedwongen koopjes kunnen scoren, ontspannen en genieten van lekker eten en drinken”, zeggen organisatoren Linda Braakman en Annie Kolthof namens Evenementenhal Hardenberg. De eerste editie van Fest-Event is op 24, 25 en 26 mei 2019.

  • Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›