4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Vermaak voor jong en oud op familiefestival Wortelpop!

{image_text}

BEERZE - Na het succes van vorig jaar komt er een tweede editie van Wortelpop. Op donderdag 3 augustus 2017 vindt het familiefestival plaats in Beerze. Op het recreatieterrein van Beerze Bulten treden de hele dag verschillende artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en is er een gevarieerd aanbod van Foodtrucks.

Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

{image_text}

Iedereen met oud papier is weer welkom op zaterdagochtend 5 augustus tussen 9 en 12 uur bij de papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. De mannen van het koor staan daar klaar om uw papier in ontvangst te nemen.

Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier ook kwijt in onze twee vaste containers:

- Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.
- Op het terrein van de Larcom (tussen de studio van DeltaFM en de brandweerkazerne), aan de Karel Doormanlaan 5. Daar kunt u gedurende kantoortijden terecht.

  • Tijd: van 09.00 uur tot 12.00 uur

Grote Streektaalavond in Het Punt te Vroomshoop

{image_text}

VROOMSHOOP - De Stichting Levend Vroomshoop start de Week van de Amateurkunst op zaterdagavond 2 september in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop. Op die avond nodigen wij de Twenteranders uit om daar om acht uur aanwezig te zijn. Het thema is Boeren, Burgers en Buitenlui.
Voor de streektaalzang en muziek zorgt de groep ALGERAK. Ze waren twee jaar geleden ook in Vroomshoop om samen met o.a. Herman Finkers de eerste dialectavond in het nieuwe theater te presenteren. De mensen waren zo enthousiast over die groep dat Levend Vroomshoop hen gevraagd hebben om terug te komen.

  • Tijd: van 20.00 uur tot 21.30 uur
  • Entree: € 10,00

Dorpsraad Vroomshoop organiseert dorpsbarbecue

VROOMSHOOP - Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Dorpsraad Vroomshoop voor het eerst een DorpsBBQ op het plein voor Het Punt. De bouwvak zit er dan inmiddels al weer een week op en het lijkt Dorpsraad Vroomshoop een goed idee om het vakantiegevoel nog even wat langer vast te houden door er een tropisch tintje aan te geven. Tussen 16.00 uur en 21.00 uur is er de mogelijkheid om te barbecueën. Bij de barbecue zal voor de kinderen een springkussen beschikbaar zijn en is er tussen 17.00 uur en 18.00 uur een clown aanwezig. Daarnaast zal een DJ tropische nummers ten gehore brengen zodat de bezoekers zich op een tropische bestemming wanen.

  • Tijd: van 16.00 uur tot 21.00 uur
  • Entree: € 7,50

Levend Vroomshoop sluit Monumentendag af met Muzikale Vertelavond ‘bij Saartje’

{image_text}

VROOMSHOOP - De laatste dag van de Week van de Amateurkunst is Monumentendag, op zaterdag 9 september. Al een aantal jaren organiseert de Stichting Levend Vroomshoop op die dag een verrassende afsluiting. Dit jaar gebruiken wij het thema van Monumentendag - Boeren, Burgers en Buitenlui - in lunchroom ‘Bij Saartje’ aan De Sluis 8 in Vroomshoop.

  • Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
  • Entree: vrije gift

Daarles tentfeest met WK Kloep’m en Dance Meadow Party

{image_text}

DAARLE - Het jaarlijks Daarles Tentfeest zal op vrijdag 22 september openen met het officiële Wereld Kampioenschap Kloep'm (kloep'm is met klomp'n an op de kniene kroep'm). Op het sfeervol aangeklede evenemententerrein in Daarle zal 20 jaar na dato het WK spektakel wederom los barsten. Met muziek van het bekende Nederlandstalige duo De Esperando's zal het een onvergetelijke avond worden. Zaterdag 23 september is er het dance-evenement genaamd Dance Meadow Party met DJ Thomas, Mike Marsman en Smally. Meer informatie en het laatste nieuws over het Daarles Tentfeest is te lezen op www.daarlestentfeest.nl en op de Daarles Tentfeest Facebookpagina.

Singer-songwriter Roon Staal in Witte Kerkje Den Ham

{image_text}

DEN HAM - Op 29 september 2017 is de start van de 5e Oktober Tour van singer-songwriter Roon Staal te Baarn (U). De tour eindigt in Engelbert (Gr) op 29 oktober 2017. 15 concerten op verschillende locaties in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel en Brabant. In Den Ham vindt het concert plaats in Het Witte Kerkje op zaterdag 30 september a.s. Aanvangstijd concert is 20.00 uur. Titel van de van de tour dit jaar is "I Like To Dream".

  • Tijd: 20.00 uur

Frans Bauer met groots concert naar Oktoberfeesten Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Het enige grote concert met live band dat Frans Bauer dit jaar in Overijssel geeft is op vrijdag 27 oktober tijdens de Oktoberfeesten in Vriezenveen. De organisatie is trots te mogen melden dat ze deze nationale knuffelbeer vast heeft weten te leggen. De avond wordt verder gevuld met de Holland Show Band en de regionale topper, zingende fietsenmaker, Leon Schipper.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›