4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Openluchtdienst Bostheater Ommen

{image_text}

DEN HAM - Al enkele jaren hebben de weersomstandigheden het niet toegelaten om een openluchtdienst in het openluchttheater in het Eerderbos te houden. Dit jaar hoopt de interkerkelijke Evangelisatie commissie uit Den Ham dat DV zondag 1 juli het weer het toelaat een grote openluchtdienst te houden in het openluchttheater in het Eerderbos. Dit bostheater grenst aan recreatiecentrum Besthemerberg te Ommen.

  • Tijd: 14.15 / 16.30 uur

Steven Pig in concert op vrijdagavond 6 Juli

VRIEZENVEEN - De Stichting Sportpromotie Twenterand komt op vrijdagavond 6 juli met iets compleet nieuws! Op vrijdag 6 juli van 19.00 uur tot 21.00 uur wordt een concert gehouden op het terrein bij de manege van de Vjenneruiters in Vriezenveen. Dit open air concert met muziek voor jong en oud is gratis toegankelijk.
De aftrap van dit concert zal worden gedaan door de Fanfare en drumband Soli Deo Gloria uit Westerhaar. Ze beloven ons een keur aan muziek voor alle leeftijden. Vervolgens is het de beurt aan de Schuytenvaarders, het Shantykoor uit Tubbergen. Zij laten ons meegenieten met hun zeemansliederen waarbij de Zuiderzeeballade zeker niet zal ontbreken. Slagwerkgroep st Caecilia uit Geesteren neemt daarna het roer over. Ze zullen ons meer dan aangenaam gaan verrassen deze avond.
Zangkoor Update uit Vriezenveen sluit het concert af. Dit koor kent een breed genre als U2, Bruce Springsteen en Simon and Garfunkel. Dat belooft wat.

  • Tijd: van 19.00 uur tot 24.00 uur

Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Iedereen met oud papier is weer welkom op zaterdagochtend 7 juli tussen 9 en 12 uur bij de papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. De mannen van het koor staan daar klaar om uw papier in ontvangst te nemen.
Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier ook kwijt in onze twee vaste containers:

- Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.
- Op het terrein van de Larcom (tussen de studio van DeltaFM en de brandweerkazerne), aan de Karel Doormanlaan 5. Daar kunt u gedurende kantoortijden terecht.

  • Tijd: van 09.00 uur tot 12.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›