4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

Carla Reekers exposeert in bibliotheek Vriezenveen

{image_text}

VRIEZENVEEN - Carla Reekers uit de gemeente Twenterand heeft een serie portretten uitgekozen met het thema ‘kleurrijk’ om te exposeren in de leeszaal van de bibliotheek.
Vanaf 1 oktober is de hele maand de vrolijke tentoonstelling te bewonderen van Carla Reekers. Ze werkt als apothekersassistente in het ZGT en is sinds 2006 begonnen met het schilderen.

Tentoonstelling Janneke Wemekamp

{image_text}

DEN HAM - De Stichting Expositiehuis Den Ham nodigt ieder van harte uit voor de expositie “Zonder Licht is er geen kleur” met werk van Janneke Wemekamp.
Janneke Wemekamp-Wolters is opgegroeid in een christelijk gezin in Lemele. Op jonge leeftijd had zij al veel liefde voor tekenen. Na de middelbare school studeerde zij aan de Christelijke Nationale Schildersschool en ging zij in de leer bij meerdere bekende Nederlandse kunstenaars. Zij maakte dessins bij een grote internationale textieldrukkerij. Ook kerkinterieurs ontwerpen, kleurgeven had haar passie alsook bij mensen thuis hun identiteit weergeven in hun interieur met kunst en kleur. Veelzijdig werk.

  • Tijd: van 14.00 uur op woensdag t/m vrijdag tot 16.00 uur

Slachtvisite in de Peddemorsboerderij

VRIEZENVEEN - Na het succes van vorig jaar met vier avonden 'Vjeans op de djalle’, organiseert de Stichting Peddemorsboerderij dit jaar in november weer vier gezellige avonden in de Peddemorsboerderij. De vier uitverkochte avonden van vorig jaar waren de aanleiding om dit jaarlijks in november te organiseren. Dit jaar is het thema van deze avonden Slachtvisite. Het programma heeft veel informatie over hoe in vroegere jaren de slachtvisite werd gehouden. De Peddemorsboerderij organiseert dat met veel humor, gezelligheid, zang, quiz, anekdotes, oude film, oude foto’s.

  • Tijd: 19.45 uur

‘Vakantie-kinderfeest Baptisten Gemeente Vroomshoop’

VROOMSHOOP - Nog even en dan is het zover! Dan kunnen alle kinderen in de basisschoolleeftijd naar het vakantie-kinderfeest! Een dag met een fantastische voorstelling van Vrolijk Theater. Het thema is: ‘Schatrijk’.

Het feest zal plaatsvinden op dinsdag 22 oktober van 10.00 tot 14.30 uur in de Baptistengemeente, Wingerd 10 te Vroomshoop.

  • Tijd: van 10.00 uur tot 14.30 uur

Cursus Mooi leven

VRIEZENVEEN - Op dinsdag 22 oktober van 10.00-12.00 uur wordt een voorlichting voor 60-plussers in Vriezenveen gegeven over het seniorenbrein. Deze ochtend is een introductie op de workshops Mooi leven, die op dinsdag 29 oktober starten.
Als je ouder wordt verandert er langzaam maar zeker van alles in je leven, zowel positief als negatief. Er zijn minder verplichtingen en er is meer vrije tijd. Maar ouder worden gaat ook vaak gepaard met verlies, het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren in je omgeving, het verminderen van sociale relaties, een lijf dat begint te protesteren… Het vraagt veel levenskunst van mensen om op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan. Hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen?

  • Tijd: van 10.00 uur tot 12.00 uur

Kidsdag Team Eurosped

{image_text}

VROOMSHOOP - Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (ook als je niet volleybalt) organiseert de Supportersclub van Team Eurosped in samenwerking met JUMBO Veld in Vroomshoop op dinsdagmiddag 22 oktober (herfstvakantie) een miniclinic met de speelsters en Jan en Jeffrey. Voor iedereen is er tussendoor wat te drinken met iets lekkers. Deze clinic vindt plaats in Het Punt in Vroomshoop en begint om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Na afloop kun je ook nog eens een training van de dames bekijken. En...... het kost helemaal niets!

Wel graag even aanmelden van VOL is VOL. Dit kun je doen door vóór 13 oktober a.s. je naam en leeftijd door te mailen naar: supportersclub@teameurosped.nl

  • Tijd: van 13.00 uur tot 15.00 uur

Oliebollen en Rantepao in de Grote Kerk Vriezenveen

{image_text}

VRIEZENVEEN - Zendingsvereniging Monica komt in actie voor Sulawesi en Rantepao, Indonesia. Op de voorlichtingsbijeenkomst in de Suite, achter de Grote Kerk in Vriezenveen op woensdagavond 23 oktober vertelt mevrouw Elizabeth de Goeijen-Wassink inhoudelijk en praktisch over hun werk in Rantepao, Indonesia. Het gezin is oorspronkelijk afkomstig uit Rijssen en Vriezenveen en werkt nu als predikanten-echtpaar in Hervormd Den Ham.

Grote Bingo voor de familieglijbaan van het Aquapark De Zandstuve

VROOMSHOOP - Op woensdagavond 23 oktober wordt vanaf 19.30 uur een grote Bingo gehouden in de theaterzaal van Het Punt in Vroomshoop. De inloop is vanaf 19.00 uur bij deze Bingo, die wordt georganiseerd door de stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop. De gehele opbrengst gaat dan ook naar de nieuwe familieglijbaan, die het bestuur van de stichting graag aan het begin van het zwemseizoen in 2020 gerealiseerd wil hebben.

  • Tijd: 19.30 uur

Lampionoptocht Westerhaar

WESTERHAAR - Op vrijdag 25 oktober organiseert de Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk weer een lampion optocht. Dat doet ze samen met Kulturhus De Klaampe.

De kinderen mogen zich verkleden en er zal een jury aanwezig zijn die de mooist verklede kinderen zal belonen. Dus kies je leukste, grappigste, mooiste outfit, en zorg dat je haar goed zit want wij zijn er klaar voor.
Maak het de onafhankelijke jury maar zo moeilijk mogelijk.

  • Tijd: 19.00 uur

Herfstvakantie vier je bij Het Punt

{image_text}

VROOMSHOOP - Springen, spelen, snoepen en genieten van een leuke familievoorstelling. Bij Het Punt worden tijdens de herfstvakantie verschillende activiteiten georganiseerd. Tijdens het springkussenfestival wordt de sporthal weer omgetoverd tot een waar springpaleis en de vakantie wordt afgesloten met een mooie familievoorstelling, gespeeld én gemaakt door Joes Boonen aan de hand van het voorleesboek ‘Bang Mannetje’.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›