4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop afgesloten voor verkeer

VRIEZENVEEN/DAARLERVEEN/VROOMSHOOP - De N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop wordt vanaf 10 september tot en met 16 november opnieuw afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden zijn de laatste aan de reeks werkzaamheden aan de N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop. De afsluiting vindt plaats tussen de Smitstraat en de Brugstraat in Daarlerveen.
Tijdens de werkzaamheden zullen de damwanden van kanaal Almelo-De Haandrik, de rijbaan, inritten en de trottoirs worden aangepakt. Ook zullen de groenstrook en de parkeerplaatsen worden verhoogd en zal de verlichting op enkele plaatsen worden verplaatst en vervangen.

Tijdens de werkzaamheden die zo’n 2 maand gaan duren zal het verkeer tussen Vriezenveen en Vroomshoop worden omgeleid via de N341 en de N36. De omleiding wordt aangegeven met borden. Ook fiets- en bromfieters worden omgeleid via de andere zijde van het kanaal.

Tentoonstelling ‘Voetstappen door aarde en water’ Den Ham

{image_text}

DEN HAM - Het Expositiehuis Den Ham nodigt u van harte uit voor de nieuwe tentoonstelling “Voetstappen door aarde en water” met keramiek van Caroline Kuiper en haar cursisten, en schilderijen van Tineke Steenvoorde.
De beide kunstenaars wonen en werken in Den Ham. Zij herkennen bij elkaar het gebruik van dezelfde kleuren die te zien zijn in aarde en water.

Nachtelijke werkzaamheden N36 tussen Almelo en Rheezerveen

TWENTERAND - In opdracht van Rijkswaterstaat werkt aannemerscombinatie Van der Weerd - Dostal van dinsdag 16 tot vrijdag 26 oktober ’s nachts aan de bermen langs de N36 tussen Almelo en Rheezerveen. De aannemer gaat de bermen maaien en voert onderhoud uit aan de sloten en de bomen, zodat de bermen er straks weer netjes bij liggen en het zicht op de weg optimaal is. Vanwege de werkzaamheden is de N36 afgesloten tussen 22.00 en 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Lampionoptocht in Westerhaar

{image_text}

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Om de herfstvakantie feestelijk af te sluiten nodigt de Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk i.s.m. Kulturhus de Klaampe alle kinderen uit om deel te nemen aan de lampionoptocht. De optocht is op vrijdagavond 26 oktober en de jury zit om 18.30 uur in Kulturhus “De Klaampe” klaar om de verklede kinderen te beoordelen.

  • Tijd: 18.30 uur

Amicitia houdt Speculaasactie

{image_text}

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 27 oktober houdt Korfbalvereniging Amicitia, net als voorgaande jaren, een grote speculaasactie. Leden van Amicitia, waaronder heel veel jeugd, zullen deze dag vanaf ongeveer 09.00 uur in Vriezenveen van deur tot deur speculaas verkopen. Amicitia hoopt dat de inwoners van Vriezenveen de club zullen steunen door aankoop van 1 of meer pakjes heerlijke speculaas.

  • Tijd: 09.00 uur

Ongelofelijke leuke concerten van Juliana Den Ham

{image_text}

DEN HAM - Op zaterdag 27 oktober organiseert muziekvereniging Juliana weer de jaarlijkse Autumn-concerten waarbij de jeugd ook haar volle aandacht krijgt tijdens het middagprogramma.

Na een weergaloos Maestro-concert op 5 mei zijn het Autumn-concert en jeugdconcert de volgende twee leuke concerten om te bezoeken. Tijdens het Autumn-concert op het avondprogramma treden de volgende onderdelen op: het A-orkest, de Malletband en de Majorettes. Deze avond is er een speciale gast namelijk de winnaar van Maestro Juliana 2018 ‘Margreet Hallink’. Margreet Hallink gaat het welbekende stuk Music dirigeren bij het A-orkest.

Wandeling Galgenberg tijdens Nacht van de Nacht

{image_text}

MANDER/VASSE - Zin in een donkere wandeling? Ga mee op stap met de gids tijdens de Nacht van de Nacht in het Dal van de Mosbeek. Je wandelt in het donker naar de top van de Galgenberg. Geniet hier van de sterren terwijl de gids een oud verhaal vertelt. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en duurt ongeveer 2 uur, aanmelden is noodzakelijk.

  • Tijd: 19.00 uur

Kerk.nu: jouw held, mijn held.

{image_text}

VROOMSHOOP - Heb jij een eigen held? Een held heeft durf, en neemt risico voor een ander. Jezus was zo iemand: hij had anderen zo lief, dat hij alles gaf om vooral anderen een beter leven te geven. Uit Liefde, goddelijke Liefde… Toen ze Jezus uit de weg ruimden, bleek dat zijn liefde niet stopte, maar doorgaat. En nog steeds verbindt Jezus ons met die krachtbron…. Laat je inspireren door het verhaal van ‘held’ Jezus. En, oké, je zegt niet snel van jezelf – maar wie weet wordt je dan zelf een kleine held.

  • Tijd: 10.30 uur

Evangelisatiedienst met Gospelgroep Joy

{image_text}

VROOMSHOOP - Op zondagavond 28 oktober is er een Evangelisatiedienst in de Baptisten Gemeente ’t Lieniezer te Vroomshoop. De dienst begint om 19.00 uur.
Gospelgroep Joy uit Den Ham zal haar medewerking aan deze dienst verlenen.

  • Tijd: 19.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›