4°C
Bewolkt

Adverteren

Delta Media Groep beheert diverse kanalen en biedt u daarom advertentieruimte aan in diverse media. Hieronder vindt u een globaal overzicht van de kosten per kanaal. Zo kunt u adverteren op deze website, maar ook op de radiokanalen Delta FM en Delta Piraat en op TV kanaal Delta TV.

Adverteren op de radio

Dat kan vanaf € 6,50 per dag op één radio station voor een radiospot van maximaal 30 seconden. Voor € 1,00 extra zend u uit op beide radio stations (deze prijs is exclusief productie van uw eigen radiospot). Uw spot, met een lengte van maximaal 30 seconden, is hiervoor 3x per dag te beluisteren per radio station.

Voor evenementen gelden speciale prijsafspraken en hoe langer u uw radiospot laat uitzenden, hoe goedkoper de prijs per dag. Bij een jaarcontract doen wij u een speciaal aanbod.

Het uitzend gebied van Delta FM is het etherbereik in Twenterand en omgeving en in heel Twenterand op de kabel met 13.000 huisaansluitingen. Het uitzend gebied van Delta Piraat is het etherbereik in Twenterand en omgeving en in heel Twente op de kabel met 77.000 aansluitingen.

Het maken van een radiospot kan, indien gewenst, via Delta FM worden gerealiseerd. Wij besteden dit werk uit aan professionele makers. De prijs is afhankelijk van wat u wilt.

Adverteren op televisie

De kosten bedragen slechts € 14,00 per dag voor 1 tot 4 stills (stilstaande pagina's) of voor een TV spot/filmpje van maximaal 60 seconden (deze prijs is exclusief productie van uw TV advertentie).

Wilt u adverteren met stills, dan kan het aantal advertentiepagina's variëren van 1 tot 4 pagina's (eigen keuze). U dient de pagina's aan te leveren als jp(e)g met een resolutie van 1024 x 576 pixels (TV formaat 16:9). Uw advertentie pagina's worden per uur 5 tot 6 keer per uitgezonden. Dit is afhankelijk van de lengte van de tekst TV/kabelkrant.

Wilt u adverteren met een bewegende TV spot/filmpje, dan mag het maximaal 60 seconden duren. Het filmpje zal 5x per dag op vastgestelde tijden worden uitgezonden.

Het maken van een TV spot kan, indien gewenst, via Delta TV worden gerealiseerd. U kunt kiezen uit een eenvoudige spot, die via Delta TV gemaakt kan worden, of uit grotere (live TV) spots. Deze laten wij maken door een videoproductiebedrijf.

Adverteren op websites

U kunt adverteren op zowel deltafm.nl als op deltapiraat.nl.

De kosten voor het adverteren op de website deltafm.nl of deltapiraat.nl bedragen € 40,00 per 7500 vertoningen in de banner en € 25,00 per 7500 vertoningen voor een positie lager op de webpagina. U moet dan wel zelf een jpeg of flashfilmpje aanleveren (formaat 180x150).

De kosten voor een advertorial zijn € 10,00 per bericht en het bericht blijft 5 dagen zichtbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B. Hannenberg, e-mail (b.hannenberg@deltafm.nl), tel: 06-50476487.

Advertorial
Een advertorial is een reclameuiting die er uit ziet als een redactioneel artikel. Het artikel wordt geplaatst op de homepage tussen de reguliere nieuwsberichten en bestaat uit een titel, 1 à 2 alinea's tekst en een tekst met link. Kosten zijn € 10,00 per bericht. Plaatsing is voor 5 dagen.
Ik ben geïnteresseerd ›
Banner
Zoals hierboven schematisch weergegeven ziet u op welke posities u op deltafm.nl kunt adverteren. Banners worden in volledige willekeur getoond en betaald volgens het CPM principe. Dat wil zeggen dat u betaalt voor 7500 vertoningen. € 40,00 voor een plaats in de banner en € 25,00 voor een plaats lager op de webpagina.
Ik ben geïnteresseerd ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›