4°C
Bewolkt

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Europese Privacywetgeving

Op 27 april 2016 is de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden en vanaf 25 mei 2018 is deze verordening van toepassing.
De strenge Europese wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens vastleggen van personeelsleden, klanten en of andere personen.
Om deze reden heeft de stichting Delta Media Groep de organisatie en de verwerking van persoonsgegevens tegen het licht gehouden en daar waar nodig aangepast.

Privacy verklaring

Stichting Delta Media Groep, gevestigd aan de Karel Doormanlaan 3, 7681 AV Vroomshoop, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Karel Doormanlaan 3
7681 AV Vroomshoop
website : www.deltafm.nl / www.deltapiraat.nl
e-mail : info@deltafm.nl
telefoon : 0546-646068 (ma, di, wo, do & vr: na 18:00 uur; za: vanaf 10:00 uur, zo tussen 9:30 en 13:00 uur)

Persoonsgegevens die wij verwerken
In het kader van overweging 4 van de AVG en het grondrecht op vrijheid van meningsuiting en informatie, verwerkt Stichting Delta Media Groep uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres / website
- Gegevens over uw activiteiten op onze website, kabelkrant, radio en tv.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of tv- en radiodiensten hebben niet de intentie persoonsgegevens van u te verzamelen, anders dan de door u aangeleverde gegevens voor nieuws-, sport- en/of agendaberichten. Met inachtneming van artikel 8 en conform overweging 38 van de AVG en het grondrecht op vrijheid van meningsuiting en informatie zal Stichting Delta Media Groep geen extra toestemming vragen voor het plaatsen van persoonsgegevens (inclusief foto’s) van minderjarigen van de door u aangeleverd informatie voor nieuws-, sport en/of agendaberichten.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Stichting Delta Media Groep verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
- Weergave van uw persoonsgegevens bij de door u doorgegeven nieuws-, sport- en/of agendaberichten voor onze website, radio- en tv-diensten (kabelkrant).

Geautomatiseerde besluitvorming
Stichting Delta Media Groep neemt geen besluiten, op basis van geautomatiseerde verwerking, over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Stichting Delta Media Groep vermeld uw persoonsgegevens bij de door u doorgegeven nieuws-, sport- en/of agendaberichten. In het kader van het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie blijven artikelen geplaatst op de website van de stichting Delta Media Groep te allen tijden bestaan. Artikelen geplaatst op de kabelkrant en voor radio/tv ingesproken nieuwsblokken blijven, in het kader van de bewaarplicht voor het Commissariaat voor de Media, vanaf enkele dagen tot enkele weken bewaard. Radio en tv programma’s gemaakt over speciale onderwerpen blijven te allen tijden bewaard voor het nageslacht.

Delen van persoonsgegevens met derden
Stichting Delta Media Groep verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze diensten of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Stichting Delta Media Groep gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Stichting Delta Media Groep gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Persoonsgegevens doorgegeven voor nieuws-, sport- en/of agendaberichten zijn vrij inzichtelijk. U hebt het recht om die persoonsgegevens te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door stichting Delta Media Groep.
Stichting Delta Media Groep wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Stichting Delta Media Groep neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@deltafm.nl.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›